Εγγραφείτε στο Newsletter!!
 


Η Αναστασία Παπαδοπούλου αποφοίτησε το 2001 από το Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας – Διατροφολογίας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Η πανεπιστημιακή της διατριβή αφορούσε τις παθήσεις του Γαστρεντερικού Συστήματος και τη διαιτολογική τους αντιμετώπιση.
Έχει εκπαιδευτεί σε πέντε Δημόσια Νοσοκομεία της Αθήνας στη διαιτολογική αντιμετώπιση διάφορων κλινικών περιπτώσεων κι έχει παρακολουθήσει ειδικά σεμινάρια για την Ψυχολογική υποστήριξη ατόμων που πάσχουν από ανορεξία και βουλιμία.
Από το 2001 διατηρεί το προσωπικό της γραφείο, ενώ από το 2003 εργάζεται ως Κλινική Διαιτολόγος  - Διατροφολόγος στην Κλινική «Υγείας Μέλαθρον» του Ταμείου Υγείας Προσωπικού Εθνικής Τράπεζας.
Από το 2005 είναι επιστημονικός συνεργάτης στο Κέντρο Πρόληψης Καρδιαγγειακών Νόσων υπό τη διεύθυνση του Καθηγητή Παθολογίας κου. Μουντοκαλάκη. Είναι επίσης μέλος της Επιτροπής Πιστοποίησης Αποφοίτων ΙΕΚ Διαιτολογίας.
Είναι μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων – Διατροφολόγων. Είναι επίσης μέλος της «Ελληνικής Εταιρίας Λιπιδιολογίας, Αθηροσκλήρωσης και Αγγειακής Νόσου», της «Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρίας», της «Ελληνικής Εταιρίας Κλινικής Διατροφής και Μετβολισμου – GRESPEN», της «Ευρωπαϊκής Εταιρίας Κλινικής Διατροφής και Μεταβολισμού – ESPEN» και της «Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρίας».
Από το 2010 είναι μέλος του Κέντρου Παχυσαρκίας (www.obese.gr), υπεύθυνη για την προεγχειρητική και μετεγχειρητική παρακολούθηση των ατόμων που υποβάλλονται σε χειρουργική αντιμετώπιση της παχυσαρκίας.
Έχει εκπαιδευτεί στην ασφαλή διαχείριση τροφίμων σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα (ISO 22000) και την ισχύουσα σχετική νομοθεσία και από το 2012 έχει αναλάβει ρόλο Συντονίστριας Ομάδας Ασφάλειας Τροφίμων, κατά τη διαδικασία σχετικής πιστοποίησης της Κλινικής «Υγείας Μέλαθρον».
Το 2015 ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές σπουδές της στο ΠΜΣ Εφαρμοσμένη Διαιτολογία – Διατροφή του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών.
Η μεγάλη κλινική εμπειρία, καθώς και η παρακολούθηση και συμμετοχή σε Πανελλήνια και Πανευρωπαϊκά Ιατρικά και Διαιτολογικά Συνέδρια, της επιτρέπουν να γνωρίζει σε μεγάλο βαθμό τις πιο σύγχρονες μεθόδους για την αντιμετώπιση των κλινικών περιστατικών, ιδιαίτερα αυτών που σχετίζονται με καρδιολογικά νοσήματα, διαβήτη, παχυσαρκία και καρκίνο.

Διεύθυνση: Λ. Αλεξάνδρας 192β, Αμπελόκηποι
Λ. Ιασωνίδου 54β, Ελληνικό
τηλέφωνα: 210 6439278, 6974398905Click here to open the popup

Μην ξαναχάσετε ποτέ τα νέα του Nutri-Care

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Συμπληρώστε το email σας στο παρακάτω πεδίο και επιλέξτε Subscribe
Υποβολή