Εγγραφείτε στο Newsletter!!
 

Βήματα διαδικασίας:

1. Αρχικά συμπληρώνετε το ερωτηματολόγιο στο οποίο θα αναφέρετε τις διατροφικές σας συνήθειες και το ιατρικό σας ιστορικό*.

2. Ιδανικά, εφόσον αυτό είναι εφικτό, προγραμματίζεται μία αρχική επίσκεψη στο χώρο του γραφείου μας, για τη διενέργεια μίας πλήρους ανάλυσης σωματικής σύστασης ως σημείου αναφοράς. Για την εβδομαδιαία παρακολούθηση του βάρους σας, απαιτείται να διαθέτετε μια ηλεκτρονική ζυγαριά στον χώρο σας. Σε περίπτωση που υπάρχει η δυνατότητα επίσκεψης στο γραφείο μας, παρέχεται δωρεάν μία μηνιαία λιπομέτρηση.

3. Εξοφλείτε το μηνιαίο κόστος 60€ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. (για την διαιτολογική υποστήριξη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) ή 80€ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. (για την διαιτολογική υποστήριξη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με δυνατότητα 4 τηλεφωνικών ή μέσω Skype ραντεβού) με έναν από τους τρόπους που θα συμφωνηθεί κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή επιτόπου στο γραφείο. Το κόστος του μήνα προκαταβάλλεται, χωρίς να υπάρχει οποιαδήποτε δέσμευση για το επόμενο χρονικό διάστημα. Ανανεώνετε την συνεργασία για όσο διάστημα επιθυμείτε.

4. Σε εβδομαδιαία βάση σας αποστέλλεται το διατροφικό σας πρόγραμμα και εσείς μας ενημερώνετε σε συμφωνημένη ημέρα και ώρα μέσω αποστολής E-mail και ειδικού εντύπου για την υλοποίηση του προγράμματός σας και την πορεία του βάρους σας. Εφόσον έχετε επιλέξει τηλεφωνικό ή μέσω Skype ραντεβού, αυτό πραγματοποιείται σε συμφωνημένη ημέρα και ώρα.

 

Ξεκινήστε σήμερα!

 

*Η ακρίβεια των στοιχείων που καταγράφετε στο ερωτηματολόγιο γίνεται με δική σας ευθύνη. Όλες οι πληροφορίες του ερωτηματολογίου διαχειρίζονται ως εμπιστευτικά δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα βάση του Ν.2472/1997.Click here to open the popup

Μην ξαναχάσετε ποτέ τα νέα του Nutri-Care

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Συμπληρώστε το email σας στο παρακάτω πεδίο και επιλέξτε Subscribe
Υποβολή