Εγγραφείτε στο Newsletter!!
 
ΣΥΝΤΑΓΕΣ  >> ΠΑΓΩΤΟ ΒΑΝΙΛΙΑΣ


img_597f32b15ba31.jpg

ΥΛΙΚΑ

  • 2 ΦΛΥΤΖΑΝΙΑ ΓΑΛΑ ΕΒΑΠΟΡΕ ΑΠΟΒΟΥΤΥΡΩΜΕΝΟ
  • 6 Κ.Σ. ΦΡΟΥΚΤΟΖΗ
  • 2 Κ.Σ. ΖΕΛΑΤΙΝΗ ΣΕ ΣΚΟΝΗ,ΑΧΡΩΜΗ
  • 3 ΒΑΝΙΛΙΕΣ ΓΙΑ ΑΡΩΜΑ
  • 2 Κ.Σ. ΣΙΡΟΠΙ ΒΥΣΣΙΝΟ
  • ½ Κ.Γ. ΑΛΑΤΙ
  • ½ ΦΛΥΤΖ. ΝΕΡΟ ΒΡΑΣΤΟ

 


ΕΚΤΕΛΕΣΗ



ΧΤΥΠΑΜΕ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΓΙΑ 15 ΛΕΠΤΑ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΕ ΤΗ ΖΕΛΑΤΙΝΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΣΤΟ ΒΡΑΣΤΟ ΝΕΡΟ,ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΟ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΗΣ,ΤΗ ΒΑΝΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΑΤΙ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΣΕ ΔΟΧΕΙΟ ΠΑΓΩΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2-3 ΩΡΕΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΟΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ. ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΓΩΣΕΙ ΚΑΛΑ. ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ ΜΕ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΥΣΣΙΝΟ.

 

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!

 



Click here to open the popup

Μην ξαναχάσετε ποτέ τα νέα του Nutri-Care

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Συμπληρώστε το email σας στο παρακάτω πεδίο και επιλέξτε Subscribe
Υποβολή